Privatlivspolitik


Frisenborg pension indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med forespørgsel på og bestilling af pensionsophold til hund eller kat. I denne privatlivspolitik kan du læse om, hvorfor, hvornår og hvordan, vi bruger dine personoplysninger samt hvilke rettigheder, du har.

Hvilke oplysninger indsamler vi og til hvilket formål

Personoplysninger
I forbindelse med forespørgsel på booking af pension indsamler vi oplysninger om dit navn, dit telefonnummer og din email. Oplysningerne bruger vi til at behandle din forespørgsel og efterkomme dit ønske om at reservere en plads i pensionen. 

Cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at hjemmesiden fungerer optimalt og til at analysere trafikken på hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på den enhed, du bruger. Den indeholder ikke data, der kan henføres til dig personligt og kan ikke indeholde virus.

Cookies fra 3. parter
Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics – som bruges til at indsamle statistik om dit besøg på hjemmesiden
  • You Tube – som bruges til at optimere visning af video fra YouTube.

Data behandles udelukkende på vegne af os og må ikke videregives til andre formål.

Læs mere om cookies på frisenborgpension.dk

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder

Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:

  • Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
  • Retten til indsigt i egne personoplysninger
  • Retten til berigtigelse
  • Retten til sletning
  • Retten til begrænsning af behandling
  • Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
  • Retten til indsigelse

Du har således mulighed for, at få udleveret dine data, så du kan se, hvad vi har registreret om dig. Du har også krav på, at vi ændrer dine data, hvis de skulle være behæftet med fejl. Hvis du ønsker det, kan du tilbagekalde det samtykke, du har givet os og få slettet alle dine data. Henvendelse herom kan ske til: mail@frisenborgpension.dk .

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Frisenborg Pension
Asklevvej 12
8653 Them
Telefon: 2880 1399
Email: mail@frisenborgpension.dk