Praktiske oplysninger om kattepensionen

Når din kat skal i pension hos os for første gang, skal du udfylde et oplysningsskema, hvor du fortæller lidt om din kat og de eventuelle særlige hensyn, jeg skal tage under opholdet, f.eks. omkring adfærd, pelspleje eller hvis din kat er i en eller anden form for behandling. Din kat skal være vaccineret inden for det seneste år og senest 8 dage før ophold i pensionen. Ved aflevering skal du medbringe en gyldig vaccinationsattest, og din kat skal være rask og loppefri. Når du afleverer katten, er du velkommen til selv at sætte katten i boksen, hvis din kat er mest tryg ved det. På samme måde er du velkommen til selv at tage katten fra boksen ved afhentning. Kønsmodne hankatte skal være kastreret af hensyn til hygiejnen.

Fodring

Jeg fodrer med tørkost til steriliserede katte,  suppleret med vådfoder om aftenen. Hvis din kat skal have specialfoder, er du meget velkommen til at tage det med. Du er også velkommen til at medbringe vådfoder, kattemælk, rejer eller lignende, som du ved, din kat sætter pris på. Hvis din kat er i behandling med medicin behandler jeg katten under opholdet, hvis du medbringer medicinen.

Pleje og aktivering

Er din kat vant til at blive børstet, vil jeg børste den i det omfang, den tillader det. Det vil være en fordel at medbringe kattens egen kurv eller hule samt noget legetøj, som katten er glad for.

Hvis katten bliver syg

Virklund Dyreklinik er tilknyttet pensionen som fast dyrlæge og vil tilse og evt. behandle din kat under opholdet, hvis den bliver syg. Besøg og behandling sker for din regning. Såfremt vi ikke kan komme i kontakt med ejer inden for tidsrammen, er det os der i samråd med dyrlægen træffer de fornødne beslutninger, herunder vurdering af de helt store dyrlægeregninger og evt.  aflivning. Har du specielle ønsker til hvordan vi skal håndtere disse situationer, vil det være en god ide at sende en skriftlig erklæring med under opholdet. Opholdet på Frisenborg Hunde- og Kattepension er for egen regning og risiko og pensionen hæfter ikke for uheld, sygdom eller dødsfald, der sker under opholdet.