Kurser

 • 28.09.2019 – Pyntekursus (ikke flere ledige pladser)
 • 29.09.2019 – Pelsplejekursus
 • 09. og 12.10.2019  – 2 dags trimmekursus
 • 13.10.2019 – Pyntekursus (ikke flere ledige pladser)
 • 25.01.20 og 26.01.2020 – 2 dages trimmekursus
 • 01.02.2020  – Klippekursus – kan kombineres med et pyntekursus
Kurserne bliver gennemført i det omfang, der er nok tilmeldte.

Pelsplejekursus

Pelsplejekurset er målrettet  til jer med hvalpe og unghunde, og til jer der ikke helt har fået styr på kam, karte og underuldskniv – en god mulighed for at øve på underulden og det rigtige tag på hunden. Vi kommer hele vejen rundt –  altså alt om frisering, underuld, negle, ører, tænder osv. Der bliver også tid til erfaringsudveksling og leg for hundene på marken. Pris 600 kr. inkl. moms – der betales ved tilmelding  

Trimmekursus

Trimmekurset er for dig, der gerne vil lære at trimme din egen dværgschnauzer. Har du en trimmemoden hund og har du lyst til at bruge et par dage på opgaven så er kurset for dig. Din hund skal være trimmeklar, det vil sige en pels der er omkring 6 mdr.  fra sidste fulde trim. Pelsen skal være løs og let at trimme af. Hunden skal være uldet og friseret helt igennem. Kurset løber over to dage hvor vi den første dag trimmer hele dækpelsen af, reder underuld helt ned og på dag 2 pynter vi hunden. Her trimmer vi kanter helt ned, klipper ører, for og bag med maskine og pynter benhår, underlinie og laver et hoved, sådan at hunden fremstår racetypisk.  Pris 1.800 kr. inkl. moms og kursusmappe. Der betales ved tilmelding. Max. 6 deltagere.

Pyntekursus

Pyntekurset  er for dig, der allerede kan trimme, men har brug for at få styr på detaljerne. Din hund skal være i en pels der max er 3 mdr. gammel og den skal være uldet og friseret igennem, eller du kan deltage med en klippehund. Vi starter ud med at trimme kanter og tager et lag af dækpelsen. Vi klipper ører, for og bag med maskine og pynter benhår og underlinie med saks. Hovedet laves sådan at hunden fremstår racetypisk.  Pris 900 kr.  inkl. moms og kursusmappe. Der betales ved tilmelding. Max. 6 deltagere.

Klippekursus

Klippekurset – er for dig, der har valgt at få din hund klippet, og alligevel gerne vil den der racetypisk ud. Vi starter ud med at maskinklippe kroppen og fortsætter med ører, for og bag og pynter benhår og underlinie med saks. Hovedet laves sådan at hunden fremstår racetypisk. Vi når også omkring negle og tandpleje.  Pris 900 kr.  inkl. moms og kursusmappe. Der betales ved tilmelding. Max. 6 deltagere.

Praktiske oplysninger

For alle kurser gælder følgende:
 • Mødetid Alle kurser starter 9.30 med kaffe og rundstykker. Vi går i værkstedet kl. 10.00 og fortsætter til kl. 15.00 eller indtil hundene er helt færdige. Kurserne er heldags, dog strækker trimmekurset sig over to dage (ikke nødvendigvis sammenhængende dage) Vi har køleskab til den medbragte frokost.
 • Tilmelding Tilmelding skal ske på mail@frisenborgpension.dk. Oplys dit navn og din adresse sammen med lidt oplysninger om din hund og om, hvor meget – eller hvor lidt – erfaring du har.
 • Kursussted Frisenborg Pension for Hunde og Katte, Asklevvej 12, 8653 Them – tlf. 28 80 13 99.
 • Kursusmateriale Kursusmateriale er inkluderet i prisen
 • Betaling Betaling skal ske samtidig med tilmelding på regn.nr. 9762 konto 10451116 – , eller mobilepay 60838 – husk at skrive navn og kursusdato på overførslen. Tilmelding er bindende og du er først på deltagerlisten,  når kursusafgift er betalt.