Farvel til hundepensionen

Efter lange overvejelser, har vi besluttet at tiden nu er inde til at tage afsked med hundepensionen. Det har været 11 fantastiske år, med skønne, sjove, store og små gæster i pensionen, vi har nydt hver og en.  Tiden er nu inde til at gå lidt ned i gear og sadle om til en ikke helt så fysisk arbejdskrævende hverdag. 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle jer hundejere for den store tillid I har vist os.  Vi har været glade og taknemmelige for jeres trofasthed, det har betydet rigtig meget for vores dagligdag.

Hundepensionen lukker efter skoleferien altså pr. 10. august 2020. For dem af jer der har booket ophold efter denne dato, vil der blive taget kontakt til hver enkelt af jer. Depositum for bookinger efter lukkedato, vil blive tilbagebetalt.

Kattepensionen udvider til 12 helårspladser med udendørs voliere, helt på linie med det I kender herude. Sommer- og indeafdelingen fortsætter uændret. Vi glæder os til at byde endnu flere katte velkommen herude i lidt mere rolige og kattevenlige omgivelser.

Scroll to Top