Bestil hundepension

Her kan du forespørge på eller bestille plads til din hund i pensionen. Din henvendelse vil blive behandlet i løbet af 1-2 hverdage.

OBS: Da vi lukker ned for pasning af hunde efter d. 10. august 2020, kan vi ikke imødekomme ønsker om ophold efter denne dato.

Vi gør opmærksom på, at vi ved booking i skole- og helligdagsferier har set os nødsaget til at opkræve et reservationsgebyr på kr. 500,-, der skal indbetales, før reservationen er gældende. Beløbet fratrækkes betalingen, såfremt du får din hund passet i hele den aftalte periode. I modsat fald fratrækkes beløbet ikke.

Beløbet indbetales via bankoverførsel til MobilPay 60838 eller reg nr. 9762 konto 10451116. I kommentarfeltet anfører du Hundepension efterfulgt at hundens navn.

Bemærk venligst, at bestilling på ophold i pensionen ikke er gældende, før du har modtaget skriftlig bekræftelse på opholdet. Har du mere end 2 hunde, du skal have passet, bedes du anføre oplysninger på hund nr. 3 i kommentarfeltet.

Alle felter markeret med stjerne (*) skal udfyldes.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Henvendelsens art

Jeg ønsker at pension til følgende hund(e)

Hund nr. 1

Køn*

Kaldenavn*

Race*

Alder*

Størrelse*

Første gang hos Frisenborg Pension?

Hund nr. 2

Køn

Kaldenavn

Race

Alder

Størrelse

Første gang hos Frisenborg Pension?

Skal hundene gå i samme boks?

Periode der ønskes pasning

Ankomstdato angivet som dd-mm-åååå*

Tidspunkt*

Afhentningsdato angivet som dd-mm-åååå*

Tidspunkt*

Bemærkninger

Anfør venligst hvis der er særlige forhold, vi skal være opmærksomme på, f.eks. allergi, medicinering, løbetid eller lignende.

Bemærk venligst, at du ved indsendelse af formularen samtidig giver dit samtykke til, at Frisenborg Pension for Hunde og Katte må behandle dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.