Hundepension


Hundepensionen består af 16 pladser opdelt i 3 adskilte afdelinger for at give så meget ro som muligt. Den ene afdeling er speciel indrettet til små hunde og har overdækket udendørs voliere. Alle rum er med gulvvarme og direkte adgang til egen løbegård. Pladserne med løbegårde er fra 12-15 m2. Afdelingen er adskilt fra kattepensionen, så din hund ikke kommer i kontakt med kattene.

Herudover er der en sommerafdeling med 3 pladser indrettet med store helårsisolerede hundehuse. Sommerafdelingen er overdækket og placeret i umiddelbar nærhed af den øvrige hundeafdeling.

Sommerafdelingen kan ikke godkendes af Fødevaretyrelsen til ophold om natten. De kan bookes som dagplejepladser i sommerperioden. 

Masser af motion

I forbindelse med luftepladsen er der indrettet 3 store løbefolde. Afhængig af vind og vejr kommer alle hunde i løbefold 3 gange daglig i forbindelse med gåturene.

Der er ikke mulighed for at hundene kan lege sammen, dette har vi fravalgt af  hensyn til den enkelte hunds tryghed og sikkerhed under opholdet.

Løbefoldene er beplantet med bøgehæk, så hundene kan finde skygge og læ. Hundene får tre daglige individuelle gåture og bliver tilset flere gange i løbet af dagen.