Bestil kattepension

Her kan du forespørge på eller bestille plads til din kat i pensionen. Din henvendelse vil blive behandlet i løbet af 1-2 hverdage. Vi gør opmærksom på, at vi ved booking i skole- og helligdagsferier har set os nødsaget til at opkræve et reservationsgebyr på kr. 500,-, der skal indbetales, før reservationen er gældende. Beløbet fratrækkes betaling ved opholdets afslutning, såfremt du har fået din kat passet i hele den aftalte periode. I modsat fald fratrækkes beløbet ikke. Beløbet indbetales via MobilPay 60838 eller bankoverførsel til reg nr. 9762 konto 10451116. I kommentarfeltet anfører du Kattepension efterfulgt af kattens navn.

Bemærk venligst, at bestilling på ophold i pensionen ikke er gældende, før du har modtaget skriftlig bekræftelse på opholdet. Har du har 2 katte, du gerne vil have passet, så skriv oplysninger på kat nr. 2 i kommentarfeltet.

Alle felter markeret med stjerne (*) skal udfyldes.

Dit navn*

Din e-mail*

Dit telefonnummer*

Henvendelsens art

Jeg ønsker at kattepension til:

Kattens navn*

Køn*

Første gang hos Frisenborg Pension?

Periode der ønskes pasning

Ankomstdato angivet som dd-mm-åååå*

Tidspunkt*

Afhentningsdato angivet som dd-mm-åååå*

Tidspunkt*

Bemærkninger

Anfør venligst hvis der er særlige forhold, vi skal være opmærksomme på, f.eks. allergi, medicinering, løbetid eller lignende.

Bemærk venligst, at du ved indsendelse af formularen samtidig giver dit samtykke til, at Frisenborg Pension for Hunde og Katte må behandle dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.