Praktiske oplysninger om hundepensionen

Når din hund skal i pension hos os for første gang, skal du udfylde et oplysningsskema, hvor du fortæller lidt om din hund og eventuelle særlige forhold, jeg skal tage højde for under opholdet, for eksempel omkring fodring, adfærd eller hvis din hund er i behandling. Kræver din hund pelspleje under  opholdet, skal der bestilles tid i salonen i god tid inden opholdet. 

Din hund skal være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirus inden for de seneste 3 år.

Kennelhostevaccination med næsespray indenfor de seneste 12 mdr. Er din hund ikke tidligere vaccineret for kennelhoste skal den gives senest 3 uger før opholdet, er den i løbende vaccinationsprogram må den ikke være vaccineret senere end 72 timer inden ophold.

Vaccinatinosattest / pas / sundhedsbog skal medbringes hver gang, og ligge herude under opholdet.
Hunde uden dokumentation for korrekte vaccinationer, vil blive afvist. 

Din hund skal være loppefri og rask ved ankomst til pensionen. Den skal være luftet godt af, da vores lufterunder ligger før indleveringstiderne.

Fodring

Jeg fodrer med tørkost af mærket Eukanuba Lam og Ris. Hvis din hund skal have specialfoder, er du meget velkommen til at tage hundens eget foder med.

Hvis hunden er i behandling, kan du medbringe dens medicin. Så søger jeg for, at hunden bliver behandlet under opholdet.

Jeg anbefaler, at du medbringer hundens egen kurv eller tæppe sammen med noget af det legetøj, som hunden er mest glad for. I min butik kan du desuden købe lidt ekstra godt til din hunds ferie, for eksempel bland selv snacks, tyrestænger, okseører,  kalveklove og meget andet. Det vil være godt tidsfordriv for din hund.

Hvis hunden bliver syg

Virklund Dyreklinik er tilknyttet pensionen som fast dyrlæge. Hvis din hund bliver syg under opholdet, vil den blive tilset og evt. behandlet for ejerens regning.

Såfremt vi ikke kan komme i kontakt med ejer inden for tidsrammen, er det os der i samråd med dyrlægen træffer de fornødne beslutninger, herunder vurdering af de helt store dyrlægeregninger og aflivning. Har du specielle ønsker til hvordan vi skal håndtere disse situationer, vil det være en god ide at sende en skriftlig erklæring med under opholdet.

Der kan jo opstå sygdomstilfælde hvor der ikke er tid til at kontakte ejer, f.eks. mavedrejninger for de store racers vedkommende eller andre pludselige opståede sygdomme.

Opholdet på Frisenborg Hunde- og Kattepension er for egen regning og risiko og pensionen hæfter ikke for uheld, sygdom eller dødsfald under opholdet. Hunden er kun dækket af din egen forsikring under dens ophold i pensionen.